Visus erbjuder framtidens digitala mikroskop

Introduktion av prisvärda förstoringssystem som digitala mikroskop som förvandlar produktionsmetoder inom en mängd branscher. Vi hjälper alla möjliga organisationer som arbetar med inspektionsarbete och behöver förstoringskameralösningar – såväl affärsområden & branscher inom sjukhus, rättsmedicinska verksamheter och laboratorier som arbetare inom bilindustrin eller jordbrukssektorn. 

Inspection system Icon Showing how it can be moved and rotated

ICON

Med ICON får du exceptionella skarpa bilder för inspektion, felanalys och mer. ICON är flexibel i X Y Z och passar för de flesta inspektionsbehov.

Image of a Icon Flex

ICON FLEX

Med ICON Flex får du samma exceptionella skarpa bilder för inspektion, felanalys som Standard ICON modellen.

Däremot finns det andra armar / ställningar för att passa just ditt behov.

Cmore Plus with remote and monitor looking on a electronic board

Cmore Plus

Cmore PLUS är en fantastisk upplevelse! Ny elektronik och nya kameran ger dig en uppdaterad och bättre bildkvalitet. Den kombinerar FHD-teknikens suveränt skarpa bilder och mikroskopets förmåga att förstora.

Image of an Mighty Cam camera solution

Mighty Cam

Visus Mighty Cam Auto Focus med MACRO Lens-system kombinerar användarvänlighet med kristallklar, överlägsen optik. Detta system använder ett makro zoom objektiv som ger 6x-18x vid ett 6″ arbetsavstånd 32x-52x på ett 1cm arbetsavstånd, baserat på en 24″ skärm.

Image of a Mighty Scope Clearvue camera solution

Mighty Scope ClearVue

Mighty Scope ClearVue har en inbyggd 5” högupplöst LED-skärm och erbjuder ett förstoringsområde på 8x -25x. Det medföljande uppladdningsbara batteriet gör att du kan använda mikroskopet utan strömförsörjning i timmar

 

Image of a magnifying lamp

Förstorings- lampor

Visus In-X omdefinierar vad som är möjligt med en förstoringslampa. Denna patentsökta, nyskapande lampa är utformad för att kraftigt utöka förstoringsområdet utöver vad en vanlig förstoringslampa kan erbjuda genom att rymma flera linser.

Om oss

Vi är ett svenskt bolag med utveckling av produkter för ditt företagsbehov med olika kameralösningar för inspektion av små komponenter eller andra små detaljer. Vi egen utvecklar och producerar våra egna system som är ett utmärkt val för din inspektion och är redo för leverans inom kort.

Om ni har ett specefikt behov av ett kamerasystem utöver våra standard system så kontakta oss så kan vi skräddarsy en lösning för just ditt behov. Vi har en lång erfarenhet av olika kamerasystemlösningar, mjukvaror. Vi har också haft möjligheten att öka vårt utbud med produkter för, AOI, Fordon, övervakningssystem för att nämna några lösningar.

Vårt motto är: har ni behovet så har vi lösningen!

Så bara ställ frågan så ser vi fram emot att få tala med dig.

Kontakta oss.

Prisvärda digitala mikroskop för olika branscher

Visus Technology från Sverige har vänt blicken mot detta växande fält i form av Cmore Plus. Cmore Plus är ett enkelt fristående inspektionssystem som gör att användaren kan se på en bildskärm en exakt livebild med 30x zoom av vad som för närvarande finns under kameran, utan förvrängning, fördröjning eller störningar. Produkten levereras med inbyggd LED-belysning, automatisk och manuell fokusering, mät och ritmjukvara samt mjukvara för ramgrabbing.

Digitala mikroskop inom jordbruk

Image of zoomed in beans

Med ett Visus digitalmikroskop kan du använda tillräckligt höga förstoringsnivåer för att se ditt frö och korn i hög förstoring med extremt hög bildkvalitet. Därigenom kan du snabbt utföra processer som frögroningstestning och renhetsbestämning av ett frö- eller spannmålstest med vete, korn eller rågfrön, vilket gör det mycket enkelt att identifiera främmande sorter, kvalster eller svampsjukdomar i ditt prov.

inspektions- verktyg inom bilindustrin

Image of a engine

Monteringsprocessen för bildelar innebär både kontroll av defekter och verifiering av mått. För att hantera de många olika delarna i bilmonteringsprocessen måste visuella inspektionsverktyg ha ett brett förstoringsområde. De ska kunna fokusera på ett extremt litet område och förstora det samtidigt som de behåller skärpa och djup, allt utan förvrängning.

visuell inspektion inom elektronik

Visus digitalmikroskop används för många uppgifter som till exempel visuell inspektion av kretskort, användning av högupplösta kameror och högupplösta monitorer kombinerat med lättanvända gränssnitt, för att få utmärkt bildkvalitet och en otrolig användarvänlighet. Upplev förstoring med enastående bildkvalitet utan distorsion och med stort synfält, manuell och autofokus.

kriminalteknik

Image of zoomed in fingerprints

Kriminalvetenskapen samlar in och undersöker information om det förflutna. Tekniker inspekterar fingeravtryck, signaturer, brottsplatsinformation, hårprover och andra fysiska bevis. De inspekterar också valuta för att bedöma potentialen för förfalskning. De flesta kriminaltekniker görs i ett labb i mycket stela miljöer.

Visus presenterar
framtidens mikroskop

Introduktionen av prisvärda digitala mikroskop förändras
produktionsmetoder inom en mängd branscher.

FaLang translation system by Faboba

Visus technology AB | +46 (0)470-73 21 20 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.